Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (3.53 secunde)
Scindarea puterii a avut loc dupa ce atat conducerea Aliantei cat si cea a coalitiei de guvernare au ratat, in jurul pranzului, ocazia de a gasi o formula de compromis cu PD-ul.
La Senat, insa, s-a ajuns totusi la o formula provizorie de regulament. Aceasta a fost transmisa alesilor, care au termen, pina la toamna, sa depuna amendamente.
La Senat, insa, s-a ajuns totusi la o formula provizorie de regulament. Aceasta a fost transmisa alesilor, care au termen, pina la toamna, sa depuna amendamente.
Infuriat pe faptul ca agentii economici din oras si statiuni permit unor afaceristi din tara sa isi instaleze pe terase buticurile si chioscurile cu cele mai diverse nimicuri, in defavoarea comerciantilor locali, Zamfir Iorgus a propus consilierilor sa se gandeasca la o formula prin care sa fie interzisa aceasta activitate.
Intelegerea cu PNL-ul a fost de a ne prezenta in public in formula completa, incluzidu-l si pe domnul Tuicu, la sfirsitul acestei luni.
Concret, in timp ce tabara liberala dadea ca sigura ramanerea PC-ului de partea Aliantei si in spinoasa problema a anticipatelor, democratul Radu Berceanu vorbea despre o noua formula guvernamentala fara conservatori, adica formata doar din PNL-PD-UDMR.
Daca lucrurile vor sta asa, putem spune ca am facut serioase progrese pe calea democratizarii spiritelor totalitariste mioritice - si ne referim aici la apreciabila distanta existenta intre modul sfidator in care trata Ion Iliescu pe toti cei care indrazneau sa puna la indoiala constitutionalitatea actiunilor sale si osteneala apropiatilor lui Basescu de a gasi o formula legala care sa acopere caderile in pacat ale actualului sef de stat.
Biroul Permanent a hotarat ca - potrivit prevederilor regulamentare, care prevad ca proiectele de lege mentionate se dezbat in regim de urgenta - amendamentele se pot formula in termen de 48 de ore, iar rapoartele comisiilor permanente trebuie sa se intocmeasca in maximum 72 de ore de la sesizarea lor, a spus Titu Gheorghiof.
Afirmatiile lui Boc reiau, intr-o alta formula, declaratia de vineri a presedintele Traian Basescu. Acesta a sustinut ca, daca exista oameni politici in Alianta D.A.
Vacaroiu a explicat ca „a fost acolo o delegatie pentru ca totul e cam blocat, nu sunt locuri, dar au gasit o formula“.
Personal, i-am solicitat premierului o intalnire cu Theodor Stolojan pentru a vedea care este solutia si formula cea mai buna pentru ca Theodor Stolojan sa ni se alature.
Prin noul proiect de Ordonanta, care modifica iar legislatia din domeniul cinematografiei, MCC revine la prima formula de privatizare a RADEF, cea vehiculata in 2005, respectiv privatizarea salilor de cinema din administrarea RomaniaFilm de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
"Delegatia Permanenta s-a exprimat printr-un vot care indeparteaza orice posibile speculatii, iar PNL a gasit formula prin care dovedeste ca e un partid puternic ce se bazeaza pe solidaritatea membrilor sai si nu se pune problema unei crize provocate de oameni cu o responsabilitate absolut indoielnica in ceea ce inseamna implicarea lor politica ", a spus primul-ministru.
Formula atrage clientii si noi magazine sunt deschise in mod regulat. La Piadineria Dr. Gusto La Piadineria Dr. Gusto este primul fast-food de marca in Romania cu investitie sub 10.000 Euro.
Deputatul liberal a subliniat ca proiectul sau, pe care il semneaza alaturi de trei deputati PNL, trebuie discutat cu cel al Ministerului Muncii si gasita „o formula unica de reglementare pentru mame si pentru copii, care trebuie sa beneficieze de o protectie sociala reala“.
Cel de-al doilea proiect solicita o revenire la formula unei indemnizatii corespunzatoare salariului din ultimele 6 luni.
Va trebui sa lamurim, intre altele, daca la congres s-a stabilit o formula de functionare a partidului 1+599.999 sau daca a fost aleasa o echipa de conducere cu roluri complementare.
Ciuca a acceptat ca unul dintre motivele care pot sta la baza revocarii presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor este „schimbarea vointei politice“, insa, in orice caz, trebuie gasita o formula constitutionala de modificare a regulamentelor Senatului si Camerei Deputatilor.
El a adaugat ca PC va respecta intelegerea stabilita in Coalitie, inclusiv cu privire la revocarea celor doi presedinti ai Camerelor, intr-o formula legala.
sustin ca liberalii si democratii urmeaza sa stabileasca o formula a remanierii care trebuie sa cuprinda, in mod obligatoriu, trei ministri PNL si trei PD.
google-analytics.com